The Greenroad GroothandelWat is VITAE ONE?

Het verhaal van Vitae One begon eind 2015, met het doel om een premium alkalisch water voor dagelijks gebruik te ontwikkelen, dat zowel mensen met een actieve levensstijl, gezondheidsbewuste mensen, als atleten optimaal hydrateert.

Waarom is het speciaal?

Vitae One, naast dat het een positieve invloed heeft op de werking van het lichaam, heeft ook een boodschap en design die zich onderscheiden van de massa. Speciale zuiveringsprocessen in meerdere stappen, optimale minerale verhouding en een bijzonder alkalisch pH-waarde – verhoogd tot 9.3 door middel van een gepatenteerd elektrisch proces – maken ons product uniek op de markt.

Met enige trots kunnen we u laten weten dat VITAE ONE op plaats 7 staat in de top 25 van alkalisch waters met de hoogste Ph-waarde binnen Europa.

Waarom is pH-waarde belangrijk?

De meeste voedingsmiddelen en dranken hebben een zure pH-waarde. Als het lichaam uit deze middelen meer zure dan alkalische bestanddelen binnenkrijgt, dan worden beschouwd als verzurende voedingsmiddelen. Als een gevolg hiervan, moet ons lichaam erg veel energie besteden aan het reguleren van het zuur-base evenwicht.

Onze resultaten en onze Vitae One-ambassadeurs:

Momenteel zijn we binnen een 2 maanden ontzettend gegroeid, en worden we gepromoot door diverse BN’ers welke met veel plezier en enthousiasme het product gebruiken.

We hebben het dan over o.a. Giel Beelen, Paul Elstak, Michaela Kraijcek en vele anderen.

Vitae One – meer weten

We zijn een “startup” -bedrijf, zoals we begrijpelijkerwijs op alle oppervlakken hebben gepubliceerd.Hierdoor hebben we de mogelijkheid om:

  • Onmiddellijke capaciteit:
    • 2-3 vrachtwagens per week = 45.360 – 68.040 liter productie
    • Wekelijkse gegarandeerde hoeveelheid: 2 vrachtwagens 45.360 liter

Productie- en levertijd is 2 weken na betaling van de bestelde goederen.

Vitae One producten:

  • Vitae One Blauw pH 9.3 alkaline 1000ml
  • Vitae One Rood pH 9.3 alkaline  1000 ml
  • Vitae One Goud: Q10+ Gember en Artisjok 1000 ml

Vraag voor grotere bestellingen naar onze speciale aanbieding.

Onze nieuwe producten:

  • Vitae One Roze: Q10 + extract van rode druivenpitten (2021)

Logistieke gegevens:

1 fles van 1000 ml
Verpakking: 6×1 L (sixpack)
Palet: 126 sixpack-756 flessen
Truck/Vrachtwagen: 28 pallets (ivm gewicht) -21168 flessen

Voor het eerst ter wereld een noviteit

Verbruikers, atleten krijgen 1 volle fles Vitae One-water voor hun dagelijkse eiwitbehoefte, zodat ze er geen extra proteïne bij hoeven te eten.

Voor het eerst ter wereld een noviteit: verbruikers, atleten krijgen 1 volle fles Vitae One-water voor hun dagelijkse eiwitbehoefte, zodat ze er geen extra proteïne bij hoeven te eten.

Vitae One officiële website: www.vitae.one