The Greenroad GroothandelVitae One inner circle

 

 

Diana Sindely

 

Personal trainer
Ik gebruik Vitae One (red) dagelijks en was in het begin vrij sceptisch over het gebruik, maar Vitae One is niet meer weg te denken in mijn dagelijkse behoefte en neem het nu zelfs mee in de auto door. TOP product.

Beatrix Frachner

Body Fitness athlete IFBB/NBBF   

Mijn lichaam en mijn spieren herstellen sneller sinds ik de Vitea One drink. Deze water zorgt ervoor dat ik tijdens mijn intensief training en in het dagelijkse leven mijn energielevel behoud. Mijn kinderen waren ook blij om de koolzuurhoudende frisdrank te vervangen door Vitae One. Door de hooge Ph waarde dit water is uniek en meer dan een verfrissend water!Biceps- triceps getraind vandaag…

En ik vergeet nooit genoeg drinken! Minimaal 3 liter Vitae One water per dag!

          

Bianca de Rooij

Fitness model
Wauw, wauw en nog eens wauw.!
Vitae One is wat er jarenlang ontbrak tijdens mijn dagelijkse trainingen in de sportschool.
Vanwege de compacte literflessen is het eenvoudig te mixen met supplementen en hoef ik niet meer na te denken over de verhoudingen van water met supplementen.
Ook magnesium tabletten hoef ik niet meer te slikken, want er zit een perfecte dagelijkse hoeveelheid in Vitae One.
Kortom: voor mij op meerdere gebieden handig, goed van smaak en bevorderd mijn prestaties in de sportschool.