The Greenroad GroothandelWat is POWERBALSAM GOLD?

Powerbalsam Gold

POWERBALSEM GOLD crème is een optimale samenstelling van zorgvuldig geselecteerde
traditionele kruiden uit de Alpen, cannabisolie en veelzijdige L-Arginine. Het gebruik van deze crème wordt aanbevolen bij vermoeide, pijnlijke en chronisch ontstoken lichaamsdelen.

Het is een ideale huidverzorgende crème bij sport- en reflexmassages.

VITAE ONE POWERBALSAM GOLD

met Cannabisolie + L-Arginine en Devil’s Claw is een origineel Vitae One Cosmetic-product.

In termen van zijn actieve samenstelling is het een optimale mix van kruidenessentie uit de Alpen, hennepzaadolie,duivelsklauw plantenextract, L-arginine semi-essentieel aminozuur en wilgenbastextract.
Het product bevat mentholen kamfer, met hun verkoelende en verfrissende eigenschappen.Elk tijdperk heeft zijn eigen ‘wonderplant’, tegenwoordig staat deze plek vol met de hennepplant. Hennepzaadolie iseen natuurlijke stof die wordt gewonnen uit de hennepplant, een olie met een gunstige samenstelling en rijk aanonverzadigde vetzuren. Hennepzaadolie heeft geen psychoactieve activiteit, bij uitwendig gebruik met behulp vancannabinoïde receptoren in de huid, heeft het een gunstig effect, helpt het om een gezond intern evenwicht vanontstoken, pijnlijke gebieden te herstellen.The Devil’s Claw, of Devil’s Shackle-plant van Afrikaanse oorsprong, heeft een bijzondere carrière achter de rug inde Europese fytotherapie, met zijn bijwerkingenvrije, natuurlijke ontstekingsremmende en pijnstillendeeigenschappen.
Devil’s claw plantenextract heeft een uitstekende gewrichtsbescherming.L-Arginine is een eiwitvormend niet-essentieel aminozuur dat het lichaam kan produceren, maar het is eenlangzaam proces. Als we onder intense stress staan, zoals fysieke of mentale belasting, een ongeval, ziekte of als ereen snelle eiwitsynthese in het lichaam is (actieve sport, zwangerschap, groei), dan is het nodig om deze tevervangen.Een van de belangrijkste taken is het verhogen van de productie van stikstofmonoxide als uitgangsmateriaal voor destikstofoxidesynthese. Dit komt doordat stikstofmonoxide onder andere een vaatverwijdend effect heeft, waardoor debloedcirculatie verbetert en tegelijkertijd het transport van zuurstof, voedingsstoffen, vloeistoffen en hormonen naarde cellen. Om deze reden is het zeer effectief bij het voorkomen en omkeren van atherosclerose.Dienovereenkomstig is het ook effectief bij het vergroten van de potentie.Als essentieel ingrediënt bij de eiwitsynthese wordt L-arginine ook door atleten gebruikt vanwege despierbeschermende en spierversterkende effecten: het helpt bij het opbouwen van droge spiermassa, het afbrekenvan afgezet vet en het vergroten van de kracht.
L-arginine is ook nodig voor de goede werking van de hypofyse en issamen met andere aminozuren (zoals ornitrine) ook essentieel voor de synthese van groeihormoon. L-arginine is ooknodig voor de werking van de afweer van het lichaam, helpt bij het verwijderen van giftige stoffen die in het lichaamworden geproduceerd, met name ammoniak, en ondersteunt de ontgiftende functie van de lever. Het versnelt dewondgenezing, helpt de vorming van de epidermis, collageen. Het is ook handig bij angst.
Witte wilgenschors is een actief hoofdbestanddeel van salicine, waarvan de ontstekingsremmende, pijnstillendewerking al heel lang bekend is en effectief wordt gebruikt in de volksgeneeskunde. Het geheim van de effectiviteitvan extract van witte wilgenbast is dat het sterk lijkt op aspirine, een van de meest populaire pijnstillers.
Het gebruik van POWER BALSAM GOLD cosmetica in de vorm vanmassage is vooral handig bij actieve sporten, maar geeft ook een aangenaam gevoel van comfort tijdens degemiddelde levensstijl.
Samenstelling:
– Aqua, – Alcohol,- Isoprpyl Palmitate, – Glycerin, – Caprylic/Capric Trigliceride, – Cocos Nucifera Oil, – Camphor, -Cetearyl Alcohol, – Glyceryl Stearate, – Helianthus Annuus Seed Oil, – Cannabis Setiva Seed Oil, – Polyacrylate, -Polyisobutene, – Polysorbate-20, – Menthol, – Parfum, – Ceteareth-12, – Ceteareth-33, – Phenoxyethanol, – MenthaArvensis Herb Oil, – Harpagophytum Procumbens Root Extract, – Salix Alba Bark Extract, – Vanillil Butyl Ether,-Ethylhexyl-glicerin, – Arginine, – BHT, – Citrus Aurantium Bergamia Peel Oil, – Disodium EDTA, – Abies Sibirica Oil, -Citrus Limon Peel Oil, – Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, – Citric Acid, – Salvia Lavandulifolia Herb Oil, – Citral, -Eugenol, – Limonene, – Linalool.